Što ću biti kad odrastem? Traduire cette bd

par Anonymous

Creative Commons Thursday February 27, 2020

109 vues | 0 commentaires

Pozdrav svim gledateljima Školske TV! Danas smo u osnovnoj školi IV! Učenici odgovaraju na pitanje o svojem budućem zanimanju...

Kad odrastem želim biti kemičarka. Marie Curie je moj veliki uzor! Tko zna, možda i ja jednom otkrijem neki važan kemijski element koji će pomoći čovječanstvu!

Ema, što bi htjela biti kad odrasteš?

Pozdrav! Pjevam otkad znam za sebe. To me jako raduje, tako da bih se htjela i u budućnosti baviti glazbom!

Sara, čime bi se ti htjela baviti u budućnosti?

Već se dugo bavim atletikom pa bih svakako htio ići na Kineziološki fakultet i dalje se baviti sportom.

Filipe, gdje sebe vidiš u budućnosti?

Knjižnica je moje omiljene mjesto u školi. Više volim držati knjigu u rukama nego neki uređaj. Znam, nisam in, ali to je ok! Kad odrastem, htjela bih raditi u knjižnici!

Jana, što bi voljela raditi kad odrasteš?

Dragi učenici, hvala na zanimljivim odgovorima!

Hvala vama na dolasku! Pozdrav!

Pozdrav svim gledateljima Školske TV! Danas smo u osnovnoj školi IV! Učenici odgovaraju na pitanje o svojem budućem zanimanju... Kad odrastem želim biti kemičarka. Marie Curie je moj veliki uzor! Tko zna, možda i ja jednom otkrijem neki važan kemijski element koji će pomoći čovječanstvu! | Ema, što bi htjela biti kad odrasteš? Pozdrav!  Pjevam otkad znam za sebe. To me jako raduje, tako da bih se htjela i u budućnosti baviti glazbom! | Sara, čime bi se ti htjela baviti u budućnosti? Već se dugo bavim atletikom pa bih svakako htio ići na Kineziološki fakultet i dalje se baviti sportom. | Filipe, gdje sebe vidiš u budućnosti? Knjižnica je moje omiljene mjesto u školi. Više volim držati knjigu u rukama nego neki uređaj. Znam, nisam in, ali to je ok! Kad odrastem, htjela bih raditi u knjižnici! | Jana, što bi voljela raditi kad odrasteš? Dragi učenici, hvala na zanimljivim odgovorima! | Hvala vama na dolasku! Pozdrav!

Voici le lien pour partager cette bd :

  • CRéE SUR PIXTON.COM
Aide